Uithoorn moet voor Amstelhoekers per auto bereikbaar blijven via de Prinses Irenebrug ?

Reactie toevoegen

Reacties

ik ben tegen het openhouden van de irenebrug; er zijn alternatieven en de brug is te druk en geeft veel overlast.

Het voordeel om de auto's te weren is vele malen groter dan het kleine stukje omrijden.

De verbinding voor auto's hoeft niet te blijven zolang er maar een fatsoenlijke fietsverbinding blijft. De bereikbaarheid met de auto is goed te doen middels de nieuwe N201!

Het omrijden is meer dan 10 minuten, plus drukte op de rotonde, waardoor ik net zo goed in Mijdrecht boodschappen kan gaan doen.
Om naar school te rijden ben ik ineens een half uur kwijt, ipv 10 minuten voorheen.

De verbinding voor auto's hoeft niet te blijven zolang er maar een fatsoenlijke fietsverbinding blijft. De bereikbaarheid met de auto is goed te doen middels de nieuwe N201!

Ik zou het erg fijn vinden als er toch een weg zou zijn, waarop wij ons kunnen focussen bij file of sluiting ( ongeval) van de nieuwe 201. Stel dat ik met gehaastheid met een van de clienten naar de arts in de Waterlinie moet gaan?
Is er hiervoor nog wel een route beschikbaar?

Met vriendelijke groet,

Irma Meijer
Dagopvang de Nostalgie

Natuurlijk, moet de brug open blijven. Moeten wij als amstelhoekers dan omrijden om boodschappen te kunnen doen op Amstelplein? Wel moet het verkeer via de brug verder ontmoedigd worden voor doorgaand verkeer, hierdoor wordt het een stuk rustiger.

Wat een gezeur, het heeft een fortuin gekost om de brug op te knappen en nieuwe meerpalen te slaan, ok kapitaalvernietiging!! En hoe verder met tractoren en calamiteiten? O, als het u maar niet raakt dan maakt het niets uit!! Nou laat die brug nou gewoon open en zorg er voor dat het grote verkeer wat ik nu nog steeds zie geweerd wordt. Dan wordt het een gewone dorpsstraat!

Ja uiteraard moeten wij Amstelhoekers gewoon over de brug kunnen met de auto, wat vreemd dat sommige amstelhoekers dat niet vinden maar kiezen voor een fiets doorgang? je zl toch een kind in Meerwijk op school hebben of in de Christinalaan dan is het echt verschrikkelijk veel omrijden om je kind met de auto naar school te brengen en dan het advies dan ga je toch op de fiets dat doen is ook echt onzin want stel je voor je moet door naar je werk ?ik begrijp wel dat we het verkeer uit Mijdrecht of Vinkeveen f Aalsmeer over de nieuwe 201 willen hebben dat vind ik ook logisch maar niet ons afsluiten zodat je een half uur onderweg bent om in de christinalaan te komen...

Ik ben het eens met de meester reacties, louter openhouden voor Amstelhoekers! Dit kan toch gewoon met een ontheffing/kentekenregistratie! Omrijden om je kind naar school te brengen en boodschappen te doen is gewoonweg onredelijk! Het verkeer laten zoals het nu is, is echter ook onredelijk, volgens mij schets ik hierboven een schappelijke autoluwe tussenoplossing.

Helaas is bij sluiting de nieuwe N201 geen alternatief. De weg is simpelweg te krap bemeten. Nu al staan er files en voor degenen die hebben opgelet. Toen de Irenebrug werd gerepareerd en er pontjes werden ingezet stonden de files tot aan de fietsbrug ter hoogte van de Legmeer. Kan nog wel snappen dat enkele mensen het fijn vinden als de brug wordt afgesloten, maar dat kleine groepje belanghebbenden hebben geen oog voor de enorme schade die forensen uit Mijdrecht, Amstelhoek, de hoef, Vinkeveen etc. wordt aangericht. Je moet wel uitgaan van de bestaande situatie en als die anders moet, dan moet je eerst zorgen voor een redelijk alternatief. Daarnaast als die files zich opstapelen is het volgende gevecht alweer inzicht. Namelijk de afstelling van de verkeerslichten voor de tunnel. Zullen we dan afspreken dat mensen die via de Thamerlaan Uithoorn uitwillen altijd moeten wachten op de grote doorstroom door de tunnel in de richting van en naar Mijdrecht om die file op te lossen.?

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent om spam inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.